Management met een zegen

Het is in het dagelijks leven soms lastig om professioneel te leven volgens de principes die in de bijbel staan vermeld. Het is goed te doen - in deze blog worden korte en bondige, vooral praktische tips geplaatst. Zodat professioneel management met een zegen kan worden uitgeoefend!

31 juli 2007

Funky Fish introduceert Kerkinkaart.nl

Funky Fish presenteert www.kerkinkaart.nl. Kerkinkaart.nl is de nieuwste toevoeging aan het Funky Fish platform. Leden en niet-leden van Funky Fish kunnen via Kerkinkaart.nl duizenden kerken en gemeenten in Nederland raadplegen via een Google Maps mash-up.

Van Rooms Katholieke Parochie tot Pinkstergemeente, alle kerken en gemeenten kunnen gezocht worden op provincie- en stadsniveau. Wie vervolgens klikt op een kerk of gemeente op de kaart, krijgt foto's te zien van het kerkgebouw, informatie over de kerk en gemeente, de bijbehorende website(s), tijden van dienst, activiteiten, maar bijvoorbeeld ook hoeveel Funky Fish leden bij een kerk of gemeente zijn aangesloten. Een andere feature is de mogelijkheid om via Kerkinkaart.nl gemeenteleden terug te vinden die ooit bij een kerk of gemeente zijn aangesloten geweest. Vind zo bijvoorbeeld je oude liefde of vrienden terug uit de kerkbanken!

De applicatie is net gelanceerd, maar nu al hebben de Funky Fish leden duizenden kerken en gemeenten toegevoegd. De leden dragen niet alleen zorg voor de toevoeging van nieuwe kerken, maar houden ook alle informatie in de database up-to-date.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

cool :)

20 augustus, 2007 15:53  

Een reactie posten

<< Home